Boek SNARE
gallery/snare logo_hrs_zwart_aan elkaar_reverbnation

Wij zijn SNARE!

 

SNARE is eind 2017 ontstaan nadat de band van Marc Edge (Bass), Ralph Gaus (Gitaar) en Mike Sijbrands (Gitaar) na 20 jaar ophield te bestaan.

Marc, Ralph en Mike waren nog lang niet klaar met het maken van eigen muziek en besloten daarom een nieuwe band te starten.

 

De muziek van de nieuwe band moest niet lijken op wat ze al 20 jaar lang hadden gedaan. Wel zou de band moeten rocken.

Er werd gezocht naar nieuwe versterking voor zang en drum.

Als eerste werd na een aantal audities de geweldige zangeres Kyara Westrus gevonden. Naast dat er eigenlijk direct een klik was gaf vooral de zuiverheid en het zeer ruime bereik in haar stem gaven de doorslag.

 

Daarnaast blijkt Kyara een geweldige tekstschrijfster te zijn.

De volgende aanwinst voor de band was Sven Koehorst.

Een zeer talentvolle drummer. De stijl van drummen sprak eigenlijk meteen aan. Sven kan vele stijlen drummen waardoor er vele muzikale mogelijkheden aanwezig zijn. Vanaf januari 2018 was SNARE officieel een feit.

 

SNARE richt zich op het maken van enkel eigen nummers. De stijl van de band is niet eenduidig te noemen. Zij maken nummers geïnspireerd op Rock, Hardrock, Punk, Funk, Blues en Metal.

Bands die invloed hebben zijn o.a: Rage against te machine, Black Peaks, Audry Horne, Royal Republic, Gojira, In this moment, Alter Bridge, en zo kunnen wij nog wel even doorgaan.

De zeer uiteenlopende muzieksmaken van de bandleden zorgt er voor dat de nummers energiek en afwisselend zijn.

gallery/fb_img_1540138397022
gallery/fb_img_1540138403660
gallery/fb_img_1540138420480